sol invictus

Passet igår gick bra! Testade som sagt 410kg och persade - 2 stycken 3-reppare. Var nog god för en till tillochmed, så var inte sådär svinigt tungt som jag trodde. Ska nog höja till nästa vecka.
Sen blev det militärpress. Började med en 12a på 40kg som var lätt, sen en lätt 8a på 60kg. 70kg började bli lite halvtungt, drog iväg en 5a, för att sedan testa 80kg som var riktigt jävla snortungt. Lyckades iaf pressa iväg en singel, är lite missnöjd för hade hoppats på 2-3 stycken. Men det ska vi se till att klara inom sinom tid!

Idag är det vilodag. Ska strax gå till KS Huddinge för att arbeta lite med min handledare, sen ikväll bär det av till Täby för att se syrran spela juniormatch mot Täby IS. Brukar generellt inte titta så mycket på hennes juniormatcher då dammatcherna är mycket roligare att titta på, men det är inte så många matcher kvar innan sommaren så det gäller att passa på! 19.30 tror jag den börjar.

Efter det blir det hem och titta på det som är kvar av Champions League. Hoppas på att hinna se så mycket av andra halvleken mellan Bayern Munchen - Basel som möjligt.

Riktigt jävla skönt att AIK vann igår föressten. Underläge 0-2 hade inte varit kul mot seriesegrarna Luleå, men 1-1 känns bra. Vilken jäkla stämning det var på Hovet, och man märker hur taggade dom blir av det. Sol invictus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0