back

Halloj!

 

Tänkte att jag åter skulle fatta pennan och börja skriva här igen. Det var ju länge sedan, och det kan vara skönt att få utlopp för sina tankar i ett sånt här forum.

Kort uppdatering vad som hänt;

Utbildning: Tog ju som bekant läkarexamen den 5 juni i Aula Medica på KI. Pampigt värre med fanfarer och fanbärare. Våran ceremoni var tillsammans med logopeder och någon annan utbildning, kommer inte ihåg vilken. Det innebar iallafall slutet på en 5,5 år lång utbildning, och såhär i efterhand måste jag erkänna att det är mycket jag saknar med livet som student.

 

Jobb: Den 16 juni, 11 dagar efter min examen, började jag arbeta som underläkare på ortopedkliniken på karolinska. Det har varit en jäkla rolig erfarenhet! Har fått vara på avdelning, haft egna mottagningar, assisterat på operation samt jobbat på akuten. En kick att känna att man faktiskt kan något, samtidigt osm man måste vara ödmjuk inför sin ringa erfarenhet och faktiskt vara tvungen att fråga kollegor om en hel del. Den 16 oktober är det dock min sista dag, för den 3 november börjar jag på akutkliniken på KS och kommer mestadels vara på kirurgen, men ca 1v/månad kommer jag husera på medicin (akuten och MAVA). JÄKLAR vad skoj det ska bli!

 

Gym: Det går helt ok, har börjat köra lite med på kontakt-känsla och skippat de stora vikterna ett tag. Får se, ska utvärdera det strax och se om jag ska gå tillbaka. Har funderingar kring om jag inte ska ta och köra tungt i de stora basövningarna och tumma lite på teknik där för vikt, typ bänkpress, böj, mark.

 

NU: Champions League-kväll för hela slanten. Hörs senare!


RSS 2.0