3 feta + en bonus med fet video

3 feta låtar inför träningspasset;
 
 
Rob Bailey and the Hustle Standard - Hungry
 
 
 
Soilwork - Nerve
 
 
 
Of mice and men - Second and sebring
 
 
 
 
Slänger in en bonuslåt med en FET musikvideo - ett måste för alla som gillar A day to remember!
 
 
Crime In Stereo 0:42
Tom Denney (A Day To Remember's former guitarist) 0:44
Veara 0:46
Bring Me The Horizon 0:48
Silverstein 0:52
Parkway Drive 0:54
The Devil Wears Prada 0:57
Andrew WK 1:03
Pete Wentz 1:10
Millencolin 1:28
As I Lay Dying 1:32
The Red Chord 1:34
August Burns Red 1:36
Comeback Kid 1:40
Seventh Star 1:43
Maylene & The Sons of Disaster 1:46
Architects 1:55
MxPx 1:59
Your Demise 2:04
Trivium 2:07
Pierce the Veil 2:11
The Acacia Strain 2:14
This Is Hell 2:42
Set Your Goals 2:45

Termin 10

Nu har skolan dragit igång igen! Sista året på utbildningen - det känns HELT sjukt. Kommer ihåg 'intelligens-testet' och psykolog+läkar-intervjuerna vid intagningen, samt första skoldagen, som om det var igår. Minns hur jag satt i föreläsningssalen, och en blond tjej (som jag är hyffsad polare med idag, väldigt trevlig och sympatiskt tjej) kom fram och satte sig bredvid mig, och min första tanke var - 'vi två kanske blir som JD och Elliot Reid'. Hon var snygg, blond, jag är pluggis och har mörkt hår. Hur kan man INTE tänka så liksom? Lite galet, jag vet, men så var det.
 
Denna termin bjuder först på Gynekologi och Obstetrik, följt av Pediatrik. Trots att det verkligen inte är mina favoritämnen så tror jag nog att det kommer bli lärorikt, och jag går in med attityden att verkligen lära mig så mycket som det bara går. Det är ju trots att bara ett år kvar innan jag står där ute och tar hand om er sjuklingar, och akuta bukar har jag på känn att jag kommer få handlägga mycket i framtiden, men även barn är ju mycket bra att kunna. Har fått höra flera gånger att jag skulle passa som barnläkare. Vem vet?!
 
Igår och idag har det varit intro-föreläsningar på Danderyds sjukhus, imorgon är det intro på Huddinge sjukhus med lite praktiska övningar också (så som jag har förstått det..), och på torsdag och fredag har vi klinisk genetik. Det sistnämnda känns inte så upphetsande då det kommer vara långa föreläsningsdagar, men faktumet att vi kommer få vara i min favoritsal (Nanna Svartz Auditorium) gör att jag ser fram emot det hela lite mer.
 
 
 
 
 

RSS 2.0