Brosjön

Känner att mina inlägg under sommaren kommer att bli ganska intetsägande med tanke på att jag gör just precis sådana saker! Men so be it.

Igår spelade jag tennis i ett par timmar med en gammal tennisträningskamrat - Claes. Det gick bra förutom att mina strängar på mitt ena rack gick av vilket är frukansvärt frustrerande trots att man har extrarack - det är ju nummer ett man spelar bäst med. Nåja, själva spelet gick väl hyffsat iallafall. Det är lite annorlunda att spela utomhus jämfört med inomhus, speciellt när vinden vill vara med och leka.
Senare på kvällen bjöds det på ett kvällsdopp i Bronsjön med Thomas. Behöver inte säga så mycket mer än att vattnet var varmt och stilla, luften sval och skön samt att ett par fina flickor satt på bryggan.

Förmiddagen spenderades så långt hemifrån som Farstanäs havsbad med familjen. Det var grymt kallt i vattnet (kontrast till igår) men solningen var desto mer njutbar. Biochemistry var självklart med och fick agera strandlektyr.
Väl hemma slängde jag i mig ett par smörgåsar, kesella och proteinpulver för att sedan bege mig till gymmet. Axlar och bröst stod på schemat, och dessa fick ta grymt mycket stryk. Tog t.ex personbästa i "sittande-militärpress-i-smithen" med en 4'a på 80kg (kanske 90kg beroende på om stången väger 20 eller 30..). Detta firades med ytterligare ett kvällsdopp i Brosjön direkt efter gymmet, vilket var ett orgasmic moment!

Bjuder även på denna låt:



Hej kära blogg!

Igår kom jag hem från en 10-dagars semester i Spanien med 4 nära vänner - därav min frånvaro trots utlovade inlägg efter tentan.

Vistelsen i Spanien var galet välbehövlig; sol, inget plugg, ingen stress och framförallt inte Sverige. Vi spenderade tiden i Torrevieja, som ligger några mil utanför Alicante (dvs på Spaniens östkust), som präglades av sol, bad och utekvällar, men dessvärre inte mycket till styrketräningsaktiviteter (nåja, kan vara rätt välbehövligt att komma ifrån det också ibland).

Väl hemma i Sverige såg jag att min tenta hade blivit hemskickad, och känslan av att ha klarat den var obeskrivlig - ingen pluggstress på hela sommaren!

Nu är jag nästan sen till Brasilien - Italien, därav det korta men koncisa inlägget. Hör av mig snarast möjligt!

RSS 2.0