Hemma

Nu är jag hemma igen. Valde att åka med på mini-eurotrippen och skippade Göteborg.
Syrrans lag kom trea efter en snörplig förlust i semifinalen med uddamålet. Match om tredjepris tog dom iaf hem med 6-2, så en final tycker jag dom var värda.
Efter prag drog vi vidare till Polen, närmare bestämt till en liten stad vid namn Katowice. Därifrån besökte vi Auschwitz vilket var grymt spännande, intressant, tankeväckande, rörande, ja alla känslor på samma gång. Dit bör man definitivt någon gång i livet åka.
Efter det bar det iväg till Berlin för att se Berlinmuren, vilket även det var intressant (inte minst för att den rivdes samma år som jag föddes - 1989!).

Träning:
Det blev inte så mycket träning på resan, men dessa dagar jag har varit hemma nu har varit rena träningsinfernot - har saknat det så mycket! Var så taggad att jag gjorde personbästa i bensparken med en relativt lätt 7a på fullt magasin, samt en galet lätt 3a på 120kg i bänkpress och direkt därpå en 2a på 125kg. Det har med andra ord varit ett par bra dagar sett ur ett träningsperspektiv.

Denna låt tycker jag att du ska ha koll på, galet bra!


Working class hero

Låter texten tala för sig själv




Om du har svårt för John Lennon så är även denna versionen helt okej:


Moonlapse vertigo

Har precis kommit in efter en avkopplande kvälls-/nattpromenad. Det är otroligt vad vacker vår stjärnhimmel är, helt fantastiskt. Det bästa av allt med den är att den väcker sånna minnen från våran fysikresa till NOT (Nordic Optical Telescope) på La Palma, samt att min "fysik-forskar-hjärna" vaknar till liv i hopp om stimulans.

Nog om det. På måndag åker jag med familjen till Prag för att titta på den ena syrrans innebandyturnering. Det ska bli kul och spännande, hoppas deras lag räcker hela vägen, men det tvivlar jag inte på. Sedan åker övriga familjen vidare för att titta på Auschwitz samt Berlinmuren. Personligen har jag inte bestämt än om jag ska utnyttja den resan som dom beställt åt mig eller åka till Göteborg och hälsa på mormor och morfar (och såklart titta på Gothia Cup - den håller ju på mellan 12-18 juli). Beslutsångest, vad tycker ni?!

Nu är det dags att ta den sista tuggan kesella och hoppa in i duschen, för att sedan fortsätta med K-Pax.

RSS 2.0