!

Nu närmar sig skolstarten med stormsteg och jag är back on track med bloggen. Idag har jag varit och köpt ett operativsystem till min nya dator som jag troligtvis får imorgon. Webhallen hade såklart slut på sina 64 bitars vista, så jag var tvungen att förbränna lite fossila bränslen för att till slut hamna i Slagsta och Netonnet. Nu sitter jag iallafall hemma och kramar om deras sista exemplar av nämnda artikel och lyssnar på musik. To end the rapture med Avenged Sevenfold. Har du inte hört den så lyssna omedelbums.

Imorgon är det dags för inskrivning på Karolinska Institutet. Den stänger klockan tre, så jag kan med gott samvete ta den där efterlängtade sovmorgonen. Nej nu överdrev jag, har faktiskt haft massvis med sovmornar de senaste dagarna vilket har varit hur skönt som helst. Hur som haver så lovade en god vän till mig att följa med imorgon och rädda mig från alla onda, sociala och trevliga människor. 11:57 tror jag tåget går, utifall du vill våldgästa mig.

Nu när jag tentat av den medicinska delen av det här inlägget så tänkte jag att det skulle passa bra att övergå till träningsdelen. I lördags tog jag en välförtjänt vilodag, som följdes av ett bröstpass på söndagen och ett ryggpass idag. Bröstpasset gick över förväntan, skönt att slippa handledsproblemet som jag dragits med hela veckan. Lyckades faktiskt sätta ett "repetitions-personbästa" i bänken. Ryggpasset var det svettigaste passet detta år, och inte för att tempot var högt - det var smockfullt med personer som troligtvis avlagt nyårslöften om att bli av med bildäcken eller något liknande. Nåja, får hoppas att det inte håller i sig mer än en månad.

Dags att sluta, I bid thee farewell.

RSS 2.0