Hemma

Nu är jag återigen hemma efter ett dussin dagar i Båstad och Göteborg. Det bjöd på mycket härligt tennis- och fotbollslir, underbart väder och trevligt sällskap!

Under båstadsvistelsen fick jag se Söderling besegra spanjoren David Ferrer (2008 års segrare) i semifinalen. I finalen föll han dock snöpligt mot grusspelaren och spanjoren Nicolas Almagro. Det var en bra match, men man märkte att Robin inte riktigt trivs på grus som Almagro gjorde, så det var välförtjänt ändå. Det blev dock en svensk seger i form av dubbelspelaren Robert Lindstedt (som ställde upp tillsammans med bulgaren Tecau), som i finalen besegrade det helitalienska paret Seppi/Vagnozzi. Kul match!

I Göteborg och Gothia cup gick jag främst in för att följa BP's 16-åringar ställa upp i 17-årsklassen (Tipselit, som är en inbjudningstävling). De hade ett par 15-åringar samt 5 spelare från det 16-åriga landslaget. De var riktigt roliga att titta på, och deras spel var bara att njuta av. Dock förlorade de snöpligt mot Paris FC i första matchen med 2-1 (orättvist om man tittade på bollinnehavet och chanserna), samt kryssade (0-0) mot Häcken i andra matchen (som bara körde defensiv, grymt trist!!). I sista matchen körde de dock över Lilleström med 3-0 men det räckte inte för avancemang (bara ettorna och de 2 bästa tvåorna som gick vidare). Då gick jag istället över till att följa Aspire (som ställde upp med 15åringar) från Qatar. De fullständigt manglade ner Paris FC i kvartsfinalen men förlorade förvånandsvärt mot Elfsborg på straffar i semin. Elfsborg vann sedan finalen mot ett rätt svagt Djurgården. Det var en trevlig fotbollsvecka!


På grymfronten har det blivit lite sporadiskt då jag har varit borta en del etc, men nu har jag åter funnit en gymro och köttar på allt vad jag kan. Var lite nervös inför dagens bröstpass då jag skulle formchecka genom att testa 140kg i bänkpress. Gjorde 2 relativt stabila reps, något jag inte gjort förut (dock har jag som sagt gjort en 1a på 145kg), vilket var ett grymt glädjebesked!

Nu ska jag titta på snabba cash, hörs senare!


"The real voyage of discovery consists not in seeking new lands, but in seeing with new eyes."

Spanien

Nu är VM slut och mina favoriter Spanien vann! Hur grymt som helst. Dock känns det lite tomt såhär efter 30 dagar fyllda med fotboll.

Imorgon drar jag iväg till Båstad för att titta på semifinalerna och finalerna. Sedan drar jag vidare till mormor och morfar i Göteborg för att titta på Gothia Cup.


"Existing is a fact.
Living is an art."

RSS 2.0