5.5 år går fort

Snart har jag fullbordat mina 5.5 år på universitetet, och inkasserat mina 330 medicininriktade högskolepoäng som krävs för att få kalla sig läkare. Eller iallafall underläkare. Legitimationen får man ju vänta på tills efter 18 månaders AT. Jäklar vad tiden har gått fort!
 
Den här terminen har bjudit på läkarlinjens kanske sämsta kurs, följt av två grymma. De två sistnämnda var blodsjukdomar och akut internmedicin, som jag pratade om i mitt senaste inlägg. Älskar akut internmedicin, och har upptäckt att det nog trots allt är det jag vill jobba med "när jag blir stor".
 
Vad händer nu då? Först och främst ska jag jobba som underläkare i 4 månader på ortopedkliniken på Karolinska Universitetssjukhuset - Huddinge. Därefter är tanken att jag ska försöka få ett mer medicinskt inriktat jobb såsom internmedicin, eller möjligen något inom kirurgi. Får se, men har förhoppningar om att det kommer bli bra. Därefter styr jag skutan mot AT, och allra helst här i stan med Huddinge sjukhus som prio 1. Mycket hinner ändras tills dess så vi får se vart jag hamnar.
 
Hörs snart!

RSS 2.0