kardiolog

Ingen styrketräning sen i torsdags, jag börjar bli smått rastlös. Har ju tidigare nämnt att jag varit sjuk (är fortfarande lite förkyld) och haft känningar i bröstet (och därav semi-nojjat lite över myokardit då jag tränade ganska hårt trots att jag hade ont i halsen, vilket såhär i efterhand var jävligt dumt). Nämnde det för min handledare, som är specialist inom kardiologi, som tyckte att jag skulle komma in under veckan för att köra lite labprover, EKG and whatnot. Man får ta tillvara för fördelarna med att vara läkarstudent! Så på onsdag kl 14 ska jag in till KS Huddinge Kardiologen.
Han tyckte dock att jag borde vila från träningen tills jag varit där iaf, så det betyder att jag som tidigast kommer kunna träna onsdag kväll (= inte tränat på 6 dagar då!!). Det är fan för länge för mig egentligen, speciellt när man ändå är hemma och har massa tid för att träna. Aja, den som väntar på något gott - kommer vara sjukt taggad iaf.

När vi ändå är inne på handledare så hörde min handledare jag hade på Akuten och MAVA (Medicinska akutvårdsavdelningen) av sig till mig tidigare då han ska gå en handledareutbildning. Dom hade fått en uppgift att intervjua en av sina adepter så han frågade om jag hade lust att ställa upp. Vi hade en grym kontakt och han var sjukt bra, så jag svarade på ett par frågor. Efteråt tackade han så mycket och sa att

"Du får höra av dig framöver om jag kan hjälpa dig med något, typ referenser eller jobb eller så"

Awesome!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0