hard work work

Har suttit och skrivit ned och plockat ut mina överstrykningar jag gjort från artiklar mest hela dagen. Kände att det var dags att försöka sammanfatta det lite innan jag läser mer. Det har gått ganska bra, och man börjar få en bättre bild över vad det är jag faktiskt har läst, VART jag läste det och i vilket sammanhang. Lätt att allt flyter samman annars. Ligger för tillfället på fyra sidor med utdrag, och det är enbart till bakgrunden (där jag förövrigt redan skrivit 3 sidor) så jag har goda förhoppningar om att den kommer bli bra. Den 14 mars har vi halvtidsseminarium, och då ska bakgrunden + Material och metoder vara färdiga.

Nu är det snart dags för lite elitseriehockey. AIK lirar, men Canal+-matchen är Färjestad - Djurgården, så tänkte nog bänka mig där ett tag. Vid 20.00 är det Champions League-studion på Viasat Fotboll, och vid kvart i 9 börjar Chelsea - Napoli och CSKA Moskva - Real Madrid - då går jag in för bänkningen helhjärtat! En bra kväll!


Kommentarer
Postat av: Jens Norell ♥

Va gärna med i dagens blogg, Du har chansen att få visas för 550 besökare varje dag! :)

2012-02-21 @ 20:04:18
URL: http://jensnorells.blogg.se/
Postat av: Linn

Tävlingssugen? Kolla då in min blogg :) Ha en fin kväll!

2012-02-21 @ 22:02:03
URL: http://llagerskog.blogg.se/
Postat av: mimmi eriksson as milae

Hej! Jag heter Mimmi, är en snart tolvårig tjej.

I min blogg kan man bla. höra några av mina egna låtar, sånginlägg, gitarr, keyboard, lite allt möjligt, min knasiga vardag, och sen har jag en egen liten show, " The Milae Show " och funderar på en säsong 2... Kolla gärna mina gamla avsnitt ( helt flippade! )

http://milae.blogg.se/category/the-milae-show.html

Det är mycket musik, ibland lite mode, tja, lite allt möjligt, men jag hoppas i alla fall att du kan kolla in :) Om du börjar gilla min blogg och vill följa den, klicka på länken här nedanför.

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1953051/milae/follow

Vi kanske kan göra bloglovin' byte eller kanske till och med länkarbyte?

Ciaaao :D

http://milae.bloggse

2012-02-21 @ 22:26:19
URL: http://milae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0