tröck

Dagen har spenderats på Visättra med frisbeegolf (igen) tillsammans med 4 goda vänner. Vi körde alla 18 hål denna gången, och undertecknad vann! :) Det var jäkligt kul, nice med en promenad, bra umgänge och kul 'sport' i ett.

Kvällen bjöd sedan på ett armpass, som jag trodde skulle gå ganska kasst iochmed 3 timmars frisbeegolf och därav dålig uppladdning. Det visade sig dock att det var en helt ok uppladdning ändå, drog personbästa i pushdowns (full mag + 47kg, en 4a och sen en 3a) samt i stångcurl (en 4a på 70kg). Tog även en armbild;



Bra tryck i bitarna! Känns dock som jag behöver skala bort lite kilon, men det är under progression.

På tisdag börjar nya kursen - Inflammation inom klinisk medicin. Det är en sk SVK (studentvald kurs) som jag valde att läsa nu sista månaden på terminen. Det ska bli jäkligt intressant. Sen var det lite av ett taktiskt val då jag tror inflammation återkommer var man än jobbar - akuten, vårdcentralen, ortopeden eller kirurgen. Jag är även ganska dålig på olika antibiotikan, så jag hoppas att jag får infektion som praktikplats så jag får en bättre chans att lära mig det.


"Not working legs because you run is like not having sex with a women because you watch porn."

Kommentarer
Postat av: helen

haha nej men inte tillagat kött som smakar kött heller :p



haha! men jag tror faktiskt att de har lime o citron i stockholm också ;) men ja, prova hemma! :)



nice! nja jag vet inte, det är väl ganska enkelt till en viss gräns och sen blir det väl lite svårare, som att ta sig över en tröskel, som med allt annat.



jag har nog aldrig ångrat att jag prioriterat bort nått för en kille men sen har jag aldrig haft nått att förlora heller :) eller det ska va vänner då men de har hängt med lika mycket i alla fall skulle jag nog vilja påstå. sen är väl jag kanske inte den toffligaste typen heller som inte har ett liv vid sidan om förhållandet utan jag brukar försöka göra allt jag vill, oavsett om han vill vara delaktig eller inte.



haha men nää, en liten spindel ser man ju inte o kan försvinna. en stor däremot har man ju stenkoll på.



haha alltså jag förstår att du vill tvätta händerna, men förstår inte det där med rutin o 2 ggr osv :P nej har nog ingen sån :p alltså jag tvättar ju av mig smink o sådär innan jag lägger mig men det handlar ju om att jag inte vill få dålig hy så vet inte om det räknas? :P haha. och om jag blir osäker på om jag stängt av spisen innan jag går ut springer jag alltid in igen, men det handlar ju inte heller om tvångstankar utan snarare att jag veeeet hur sjukt klantig jag är och att det inte vore första gången jag lämnade den på (har dock aldrig orsakat en eldsvåda tack o lov) :p



du... med den bilden, jag skulle bli rädd om jag mötte dig i en mörk gränd ;)



kramar!

2011-05-02 @ 15:03:54
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

haha nej det är klart... sånna exotiska saker kanske bara återfinns i en större stad, typ delsbo ;)



håller med till fullo. det måste finnas en balans i hur lika och olika man är för att det ska funka :)



låter som en bra deal. speciellt eftersom jag aldrig stött på en såndär stor och hårig sak förrutom i typ akvarium - medan småspindlarna finns överallt :)



haha, lite knäppt låter det ;) men det är väl trökigt att va normal å, lite konstiga saker måste man ju få ha för sig :)



haha men vadå, det är ju fortfarande din arm :p du borde sluta censurera för det är faktiskt trevligare med ansikten än vita rutor haha.



okej! jaa färila ligger lite utanför ljusdal, crossbanan ligger lite utanför där så det är inte alls långt :) absolut, hör av dig när du vet om och när så ska vi nog kunna styra upp nått om jag är hemma :)



kramar

kramar!

2011-05-03 @ 10:29:02
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0