flow pow

Aik åkte på pisk idag igen, jävla skit..

Igår när mamma kom hem hade hon köpt en bukett blommor till mig och sa "för att du är så duktig!". Im a very special boy with very special needs..


"Conditions are never perfect. ‘Someday’ is a disease that will take your dreams to the grave with you. If it’s important to you and you want to do it ‘eventually’, just do it and correct course along the way."

Kommentarer
Postat av: Helen

Haha så kanske man säger ja ;p



Nja jag var inte så ambitiös i nått ämne egentligen i sjuan o halvs åttan, sen blev jag superseriös i alla ämnen förutom spanskan. Handlade nog inte om skoltrötthet utan var nog en kombination av dåliga lärare och att vi hade nått som kallades egen tid där vi kunde skriva upp oss på andra lektioner (vilket vi som läste spanska inte kunde egentligen eftersom spanskan var obligatorisk) men hur som helst så skrev jag hellre upp mig på andra ämnen med tjejkompisarna än att gå på spanskan :p



Lyxstudentliv vet jag inte, men ett liv iaf ;) vill inte frysa ihjäl i Sverige hehe :)



Okej, nä du verkar ju ha ganska fullt upp med skolan som det är. Jag har blivit erbjuden att göra olika layoutarbeten :)



Haha ja men det ser ju hot ut ju, en snygg kille eller tjej med en cigg i munnen är ju sexigt :p dock inte lika hett att kyssas efteråt heheh :p



Om jag har skrivit nått konstigt ord nu så är det för att jag sitter på en iPad och inte vet hur man tar bort autostavning men jag har försökt att ändra där jag sett att det blivit fel :p



Kramar

2011-03-27 @ 21:09:48
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

nej alla elever hade egentid så alla fick skriva upp sig på olika lektioner, väldigt bra system tycker jag eftersom att man kan välja det man själv behöver.



haha ja det där med att sprida ut pluggandet känner jag igen, men det lär ju aldrig hända ;)



grafisk formgivning, precis. alltså det är ju det som jag arbetat med de senaste åren på Iggesund och i Amsterdam osv så det är inget nytt :)



avfallshantering hahah! haha oj det hör man aldrig om, man hör bara om massa skit :) men jag antar att riskerna väger över det positiva i alla fall :p



jaa jag älskar delsbodräkt. vi har dem på skolavslutningar, studenten (om man går ut i hudik, jag gick i ljusdal så jag fick inte ha hehe) och på spelmansstämmorna hehe :)



kramar!

2011-03-28 @ 21:22:01
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0