a long lost friend

En av mina bästa vänner och den person som jag alltid gymmar tillsammans ska börja plugga i Lindköping till hösten. Jävligt kul för honom men riktigt tråkigt att inte kunna träffas eller gymma tillsammans lika ofta. Life goes on.

Kommentarer
Postat av: helen

haha jag förstår :) kan inte va helt lätt att gå från fullt frisk till lite smått handikappad med dina träningsvanor :)



Haha okej. men att va strukturerad är för mig enda sättet att få nått gjort haha.



Ja det är skönt att ha det städat. men just själva städmomentet är ju så himla tråkigt haha! då är till o med klippa gräsmattan roligare ;)



Haha japp! det var när jag hade opererats efter att ha skurit av artären i låret på surfbrädan.



Okej då är du ju på g ju. snart back on track! ;)



Har inte funderat så mycket på sthlm än men det vore roligt :)



haha att gurgla varmt saltvatten låter inte jättegott haha men det kanske är värt ett försök. var tvungen att googla bafucin också haha. c-vitamin tror ja på! :)



träningen går både bra och dåligt. löpning och speciellt crosskörningen går bra, känns som att jag gör framsteg varje gång. men styrketräningen ligger väl lite på is, försöker köra ett pass i veckan men jag blir så himla omotiverad dels av att det är så varmt ute, och dels av att gymmet jag tränar på här hemma (företaget jag arbetar på har ett gym där vi som arbetar får träna) inte riktigt håller den klass jag är van vid haha, allt känns lite sunkigt och nergånget och så. och så är det så mycket gamla bruks-gubbar som sitter och svettas och glor på en att det känns lite såddär att gå dit :p ska ta tag i det ordentligt när jag är tillbaka i falun. längtar efter att få gå på massa roliga spinning, boxning och bodypump-pass också! :)



kramar

2011-07-29 @ 08:43:34
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0