Pale blue dot


"The Earth is a very small stage in a vast cosmic arena"

Kommentarer
Postat av: helen

ja trivs jättebra! just nu läser vi mediestruktur och förändring, det är väl inte så jätteintressant men den fyller nog nån funktion någon gång hehe.



hur trivs du själv? hur känns det att ha så länge kvar? :P

2011-01-28 @ 14:26:40
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

haha ja det undrar jag också, just nu läser vi om en snubbe som menar att media har gjort att vi är tillbaka där vi var på 1600-talet där kungen och kyrkan hade makten, men att det idag är medierna som bestämmer. transportsträcka väl talat :)



okej, jag är sjukt imponerad. bara att ta sig in på läkarlinjen är ju en galen bedrift, och att sedan klara av den är even more impesssive. coolt! det låter sjukt spännande i alla fall. dock ingenting för mig som är livrädd för blod ;)

2011-01-30 @ 23:53:01
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

haha ja det låter ju faktiskt sådär :p vad ska ni läsa efter det? läser ni flera kurser samtidigt?

jag är sjukt imponerad av dig som hoppar på en utbildning som innebar flytt, direkt efter att du varit ute och rest så mycket, måste ha varit en rejäl omställning



Efter detta ska vi nog läsa nått liknande haha, hoppas dock på något lite mer kreativt där man är tvungen att aktivera sig lite.



Haha jag tror att utbildning var enda sättet att få mig att stanna i sverige (räknat ut att jag varit i sverige i fem månader i rad nu, vilket inte har hänt sedan nån gång i högstadiet hehe - så det funkar hehe).



vad roligt att du hittat rätt utbildning :) hur funkar det, inriktar man sig mot nått speciellt område eller är en läkare en läkare, kort och gott?



kram

2011-02-08 @ 23:54:24
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

oj sorry, råkade få med en bit av det du skrev också, hehe :)

2011-02-08 @ 23:55:10
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

Jag vet inte, jag älskar sverige men uppskattar det bara när jag varit ifrån det några månader, så därför fick det bli en utbildning med möjlighet att läsa hela andra året utomlands. Tror att en hel utbildning utomlands skulle bli för mycket, hemma är ändå hemma liksom :) så detta känns lagomt :)



Okej, så först fem år på universitetet och sen fem år ST/lärlingsutbildning efter det? herregud! :)

2011-02-15 @ 11:58:44
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

jag vill arbeta på en stor internationell organisation eller företag i sverige, men mot utlandet så att man får resa och prata olika språk i alla fall. men jag tror inte att jag skulle kunna tänka mig att flytta ifrån sverige under någon längre tid :)



ah okej då förstår jag :)



2011-02-21 @ 19:19:51
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0