dag 09 – en låt du kan dansa till

Im definitely not much of a dancer, så jag hänvisar mitt låtval till lågstadiet när tryckare fortfarande var inne. Och vilken låt är bättre att dansa tryckare till än denna? /takes a walk down memory lane




Sen att den fortfarande är riktigt bra är en bonus!


"Beliefs are what divide people. Doubt unites them."

Kommentarer
Postat av: Ida

Alltså, som sagt gillade jag inte Vegas. Mestadels för att vi hade inbrott på hotellrummet och de tog min kamera med alla bilder vilket resulterar i endast bilder från San Diego. Fuckers. Där är det snorvarmt så var beredda på det. Asså olidligt. 40 grader med ökenvindar är inte helt 100 på dagarna. Jag gillade SF och SD bäst. Ett annat tips, SF är inte varmt! Asså typ jeans och tjocktröja liksom. Man tror att det ska vara varmt för att det är i CA men det äre fan inte!

2011-04-24 @ 18:16:46
URL: http://lapetitesirene.blogg.se/
Postat av: helen

täckter... ehh.. typ åkrar? ängar?



haha ja ganska nördigt ;) men jag förstår det där med att man kommer på saker som man vill kolla upp :)



ja jag spelade fotboll en period men jag har aldrig varit någon tävlingsmänniska så jag förstod alldrig varför man måsta spela match ;) sen har jag som sagt ingen bollkontroll heller haha :D



crosskörandet är jag galet avundsjuk på (som jag säkert skrivit förut..). vad är en typisk "ensam-i-falun-middag" en vardag för dig?



jag förstår det där med att inte vilja flytta hem igen, känns faktiskt inte som det skulle va så lockande om man bott hemifrån under en relativt lång period redan.



texten till hälsingevind var faktiskt väldigt fin! tycker den påminner om texten i highland - one more time :) älskar verkligen att du säger fear of the dark också! maidens fear of the dark live i brasilien (rio de janeiro) 2001 kan vara världens bästa liveframträdande någonsin!

mina 5 favoritlåtar utan imbördes ordning är nog linkin park - in the end, POD - youth of the nation, papa roach - blood brothers, the offspring - want you bad och metallica - fade to black (förutom fear of the dark då!)



jag håller med dig om folk som klagar på massa saker men inte gör ett skit åt det eller ens försöker.. sånt som gör mig glad är som du sa, kärlek och adrenalin, andra människors lycka, sport och träning. nåt som gör mig ledsen är också att förlora någon nära och nåt som gör mig arg är när barn far illa (oavsett om det gäller slaveri eller mobbning, psykiskt eller fysiskt etc).



haha det var en bestämd åsikt om tatueringar! jag kan till viss del hålla med dig om att man säkert skulle bli trött på att se någons annans hela tiden, som inte betyder något speciellt för en själv. jag funderar dock lite då och då på att fixa en, men då bör det vara något som verkligen betyder nåt för mig, och än så har jag inte slagit fast vid något så jag vet inte.



ett vackert leende kommer man långt på :) jag gillar min rygg och mina ögon!



- vad beställer du på krogen?

jag är nog jävligt fjollig på krogen och beställer hellre drinkar än öl iaf :p annars kör jag på ett par shots och då helst tequila, jägermeister eller absinthe. i dirnkväg kör jag typ mojito eller caipirinha :p vad beställer du?



- spelar du något instrument eller har du nått favoritinstrument ändå?

jag spelar inget instrument men mitt favoritinstrument är akustisk gitarr! vilket är ditt favoritinstrument?



- favoritfilm?

svår fråga, men tror det är sagan om ringen-filmerna, the core eller avatar :) vilken är din?



- varför har du bara haft en flickvän?

bra fråga! jag hade typ .. 5-6 flickvänner under mellanstadiet (då det kanske inte var så seriöst :P) men sen har det bara blivit en efter det, tror det har att göra med att jag alltid haft många bollar i luften (mycket träning, skola och vänner som tar tid) samt att jag har haft det lite svårt att inleda nåt "seriöst" och "binda mig", vet ej varför faktiskt. hur många pojkvänner har du haft?



- vad är du rädd för?

jag är inte rädd för så mycket, men scenariot att någon i min närhet ska fara illa samtidigt som jag inte kan göra ett skit åt det skulle vara riktigt jobbigt. vad är du rädd för?



- favoritövning/-muskelgrupp på gymmet?

- drömsemester?

- vill du gifta dig?

- tror du på kärlek vid första ögonkastet?

- säg nåt som du överkonsumerar i ätarväg



kramar!

2011-04-24 @ 18:43:24
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

ehhhh råkade posta :P

2011-04-24 @ 18:44:18
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

täckter... ehh.. typ åkrar? ängar?



haha ja ganska nördigt ;) men jag förstår det där med att man kommer på saker som man vill kolla upp :)



ja jag spelade fotboll en period men jag har aldrig varit någon tävlingsmänniska så jag förstod alldrig varför man måsta spela match ;) sen har jag som sagt ingen bollkontroll heller haha :D



en typisk ensam-middag-i-falun varierar väldigt mycket. oftast blir det ganska enkla maträtter som mer eller mindre lagar sig själv, typ matvete med thaigryta (wokgrönsaker, kyckling, kokosmjölk osv), potatis med skagenröra av kvarg, crabsticks, dill o vitlök, omelett osv. väldigt sällan kött eftersom jag tycker att det ser hemskt ut med blod och att det luktar apa. fast jag gillar kött bara jag slipper tillaga det :p



jag håller med, live in rio är grym! känns som att det är ganska mycket rockigt det du lyssnar på? :p



haha! jag tycker ju att folk får göra vad de vill med sina kroppar men jag tycker att det ser så skitigt ut, jag gillar rent. gillar inte piercingar som syns heller :p



ja men drinkar är ju alla gånger godare än öl! :) haha va! caipirinha är min favoritdrink om den är gjord på rätt sätt! :D & strawberry daiquiri av färska jordgubbar. gillar fräscha fruktdrinkar men är inte så förtjust i kolsyra eller apelsinjuice. eller så beställer jag cider/alkoläsk.



mitt favoritinstrument är... att spela så får jag väl välja fiol. eller piano. eller jag vet inte... båda :p men att lyssna på gillar jag också akustisk gitarr bäst :)



min favoritfilm är titanic haha :) gillar även romantiska komedier, typ nothing hill. dööör om jag blir tvingad att kolla på typ tecknat eller overkligt, det är det tråkigaste jag vet.



okej. ja man måste ju investera lite i kärlek om man ska ha ett förhållande, det tar ju tid från andra saker. jag har haft tre seriösa förhållanden om jag räknar under och efter gymnasiet som jag gått in helhjärtat i. och en par tre stycken till om jag ska räkna sånna som jag kallat pojkvän.



haha men är du inte rätt för nått töntigt? typ jag är livrädd för blod, levande fåglar och mest rädd av allt är jag för döda fåglar. så jävla äckliga! :D



- favoritövning/-muskelgrupp på gymmet?

jag gillar bänkpress för att jag precis "upptäckt den", jag har så klart sett o testat den tidigare men aldrig vågat köra på riktigt haha, men nu när jag gymmat lite med tommy (haha han heter också så :D) så har den varit roligast :) vilken är din favo?



- drömsemester?

menar du som i drömresa? eller typ semester-ledig-från-jobbet? drömresan skulle väl vara att resa jorden runt :p men vet inte riktigt har inte nått speciellt drömresemål i alla fall. har du nån drömsemester?



- vill du gifta dig?

jag vill gifta mig och jag vill göra det ordentligt med buller och bång :D haha. min mamma o pappa gifte sig på ett bibliotek för typ fem år sedan och när pappa hämtade mig på tågstationen (jag hade varit i ungern nån vecka) så sa han "jo berätta mamma att vi va och gifte oss igår eller?" EHH NÄÄ det gjorde hon inte, tack för inbjudan liksom :P men å andra sidan hade de varit i lag i typ 25 år då också så det var väl mest för pappernas skull. så vill jag inte göra :P fast det är liksom ingen livsdröm jag har heller, att gifta mig. men det vore ju kul hehe. men jag vill aldrig skilja mig! speciellt inte om jag har barn.



- tror du på kärlek vid första ögonkastet?

nej. jag tror att man måste lära känna någon för att kunna älska. annars är det bara ytligt. sen om man råkar träffa någon jävligt snygg som man sen lär känna och blir kär i så jaa, då är det väl på nått vis ändå kärlek vid första ögonkastet... det är väl en definitionsfråga :P tror du på det?



- säg nåt som du överkonsumerar i ätarväg.

knäckebröd :p och ägg (det går i perioder), fast bara vitan för gulan gillar jag inte. som alla småbarn :p vad överkonsumerar du? förrutom kvarg, haha.



kramar!

2011-04-24 @ 19:27:55
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0