Tenta

Hej!

Just nu känns det som att tentan närmar sig med stormsteg (fre 26 mars) så man får försöka att plugga så mycket så möjligt, så ofta man kan, inför slutspurten.
Tentan den 26 mars är den sista tentan på denna kurs (DFM3). Därefter drar DSM1 (den sjuka människan 1) igång, vilket kommer bli grymt! Farmakologi, mikrobiologi och patologi är kursen uppdelad i, och patologidelen läses på ett av fyra sjukhus (man får välja mellan Karolinska huddinge, Karolinska solna, SÖS och Danderyd). De som väljer KS Huddinge och SÖS kommer läsa patologin i Huddinge, medan de som väljer KS Solna och Danderyd läser i Danderyd. De nästkommande 3 terminerna läser man dock nästan uteslutet på det sjukhus man har valt. Kommer troligtvis antingen välja SÖS eller Huddinge.

Ligger för tillfället på sängen och pluggar lite på Aktions- och membranpotentialer för att snart övergå till sensorikdelen. Förresten, är det någon som har någon fråga om studierna, träningen eller kanske rentav en medicinsk fråga så är det bara att ställa den, kommer försöka svara så gott jag kan. (Förutsatt att det är någon som läser detta överhuvudtaget!)


"the world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0