Bild

Tänkte att det kanske ksulle vara kul att lägga upp någon form av bild här, så here we go:




Kommentarer
Postat av: Ronnie Coleman

Upp på scen min vän, jag kommer buga inför den kroppen.

2009-04-10 @ 20:39:22
Postat av: Jay Cutler

Håller med Ronnie, kom upp och visa oss var skåpet skall stå!

2009-04-10 @ 20:40:18
Postat av: Lee Priest

Så lätt när man är lång ...

2009-04-10 @ 20:40:39
Postat av: helen

tack för tipset! har det någon betydelse hur ofta man äter, om man ser till att hålla sig till rätt kcal-intag dagligen? jag tycker alla pratar om att man inte ska småäta mellan måltiderna!



haha rolig kontrast förresten med först bilden på en biff i ett gym, och sedan "jag njuuter av Bryan Adams - Here I am" som är en mjukislåt ;) hahaha

2009-05-27 @ 11:44:48
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

tack!



okej, man kanske ska börja med "mellis" igen då hehe. ska jag vara ärlig har jag väldigt dålig koll på hur stor andel fett, kolhydrater och proteiner jag käkar, det jämnar nog ut sig i längden - så om jag skulle kissa ut nått gör mig nog inte så mycket.



eller har det jättestor betydelse för hur kroppen påverkas efter träning? jag menar, jag bör väl i alla fall få liiite muskler även om jag inte äter 3 g proteiner / kg kroppsvikt? :) hehe.



en till sak när jag ändå tjötar: hur mycket tid på gymmet tar det innan man börjar se resultat? :P jag har kört 4 ggr i veckan i 2 månader nu, och jag SER fortfarande ingenting med ögat! visst har jag blivit starkare och orkar mer osv, men det är det ju ingen annan som ser :P jag vill ju bli FIT! :P



thanks ;) /helen

2009-05-27 @ 12:48:42
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

så här ser min träningsvecka ut, mer eller mindre:



måndag: body combat 1 h + löpband 30 minuter

onsdag: uppvärmning kondition 10 min, styrka (ungefär ca 15-20 repetitioner * 3, brukar ta ungefär 45 minuter) och sen kondition av nått slag cykla, springa, crosstrainer 30 minuter.

torsdag: body pump 1 h + kondition 30 min

söndag: uppvärmning kondition 10 min, styrka, kondition 30 minuter.



Jag körde nog ganska lungt första månaden men allt eftersom så orkar man ju mer och jag tycker nog inte att jag är rädd för att ta på vikter. naturligtvis vill jag itne heller se ut som arnold (men jag har en lååång väg dit hahahah) och eftersom jag kör cross så är det viktigare med uthålliga muskler, men jag är SKITTRÖTT efter ett träningspass.



haha självkänslan är det nog inget fel på faktiskt men det är väl som du säger, man ser sig själv för ofta för att man ska kunna se de små skillnaderna.



tack för hjälpen! :D

2009-05-27 @ 15:42:44
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

nja dom har en såndär circuit som jag kör, med ett trafikljus som talar om när man ska byta maskin:P där kör jag oftast. sen finns det lufttrycksmaskiner också som man kan köra ett "set up test" på varje gång så man ser hur mycket vikt som passar en, där kör jag ibland.



sen finns det vanliga maskiner också, men där hänger bara massa biffiga killar som du som tar typ 94957398475 kg så dit vågar jag inte gå :D



...så jag kör hela kroppen varje gång. är det bättre att dela upp det på två olika dagar, tex armar+ rygg på onsdag och ben + mage söndag osv?



okej, kanske ska köra lite färre rep och lite tyngre vikter då. :)

2009-05-27 @ 16:19:37
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

jag blir sugen på läkare när jag ser grey's, men jag är ju rädd för blod så det hade nog inte varit en sån bra idé :)



ja det är fantastiskt att resa runt. inge fel på sverige, men efter 19 år där så blir man lätt lite görle't så det är kul att se nått annat:)



om jag visste vad jag ville plugga så skulle jag nog sitta i skolbänken redan. men jag tycker att allt är så jäkla roligt så jag har ingen aning om vad jag vill inrikta mig på för resten av mitt liv. miljö, försäljning (eller övertalning, argumenation, få sin vilja igenom :P), politik, språk, marknadsföring... nånting. helst en kombination av alla :P



så nu har jag jobbat ett år och provat på lite olika, och nu ska jag bara resa runt ett år och känna efter. sen ska jag ta mig i kragen och plugga också :)

2009-05-27 @ 16:38:32
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

grejen är ju att jag kör ju bara styrka tre gånger i veckan, så vilar gör dem (superkompensation tror jag till och med att jag lärt mig att det heter - jag sov inte heller på lektionerna ;) hehe :) proteiner.. och glykogendepåer... okej.



jag ska prova. ska på gymmet nu efter jobbet så idag pröver jag 10 reps ;D

2009-05-27 @ 17:14:28
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: Adam

Ronnie Coleman, hahaha:D

2009-05-27 @ 17:54:02
URL: http://ihatewhitepeople.blogg.se/
Postat av: helen

tiorepspasset gick typ bra... fast det blev tolv för lufttrycksmaskinerna kör två "uppvärmningslyft" / maskin och två "nedtrappnignslyft", och sen åtta riktiga repetitioner på den vikten man angett. (på tal om tidigare... jo man kan bestämma vikten helt själv på dom maskinerna också, och jag tycker att det är 1000 ggr bättre eftersom man bara behöver trycka på en knapp. dessutom kan man ge olika motstånd på upp och nedvägen, eftersom man oftast är starkare åt ena hållet. prova, det är så mycket trevligare!)



så, typ vad ska man äta efter träning då? (inte ägg!) och hur mycket? :P



Jag tror att det får bli nått universitet i Sverige, men att jag kanske tar ett utbytesår någon annan stans om jag får för mycket myror i baken. :) du då, har du fundera nått på utlandsstudier?

2009-05-28 @ 09:04:21
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

jag kommer inte hem från gymmet förrän vid 22-23 tiden så middag är lite sent, så det blir nog nått lättare.



okej, ja en termin i Carlifornien skulle inte vara fel. Australien har väl aldrig riktigt lockat mig, liksom stora delar av övriga USA (förrutom NY). Har fått för mig att det är så fruktansvärt torrt i Australien och jag behööööver GRÖNSKA (jag är från landet ju :P), då känns Nya Zeeland trevligare.

2009-05-28 @ 10:55:36
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: helen

ja det är naturen som lockar med NZ för min del med. har inte varit där, än, nej.



proteinpulver finns det och det är supervanligt med gym och sportbutiker och proteinpulversputiker :P men jag tycker det känns så töntigt och OKVINNLIGT så jag hoppar nog det. :P

2009-05-28 @ 21:23:32
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0